KUCHARZ/KUCHARKA
Overview
Description
OBOWIĄZKI
– przygotowywanie posiłku zgodnie z obowiązującymi standardami,
– odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni,
– utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy,
– dbałość o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków oraz o bezpieczeństwo żywności.
OCZEKUJEMY
– Wykształcenie min. zawodowe, preferowany kierunek gastronomiczny
– Doświadczenia na wskazanym stanowisku
– Dyspozycyjność – gotowość do pracy zmianowej
– Umiejętność organizacji pracy
– Wysoka kultura osobista
– Umiejętność pracy w zespole
– Samodzielność i odpowiedzialność
– Kreatywność i poczucie estetyki
OFERUJEMY
– stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
– możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji
– ubezpieczenie grupowe PZU
OFERTY PROSIMY SKŁADAĆ NA ADRES
Oferty prosimy kierować na adres mailowy: karolina.jonas@obpon.pl
Szczegóły pod nr telefonu: 233 233 210